En bilverkstad med hjärta! Vi gör allt för att din bil skall må bra!

Vi servar din bil, skiftar dina däck. Vi tar snabbt och enkelt hand om din bil. Allt för att den ska må så bra som möjligt
och att du som ägare ska bli så nöjd och belåten som bara du kan. Vi vill verkligen, verkligen, verkligen att du ska köra säkert! Helt enkelt en riktig bilverkstad I Kungsbacka.

Besök: www.backalycka.se

Specialister på solskydd

Vi erbjuder ett brett sortiment av markiser & gardiner där vi monterar och installerar. – Allt från en och samma leverantör, en helhetslösning. 


ONE STOP SHOP

När du väljer oss som leverantör till dina solskyddslösningar, så kan vi säkerställa att det blir ett – One Stop Shop – för er som beställare. Vilket innebär att vi monterar, installerar och driftsätter anläggningen innan vi lämnar över till dig, som kund. Detta för att säkerställa en trygg produkt. Och att du kan börja använda ditt solskydd direkt.

Besök www.wmsolskydd.se

Vi skapar bilder med känsla

Istället för att fota visualiserar VisCoast din vision. Ordet visualisera betyder gestalta och det är precis vad vi gör för dej. Tillsammans med dig bygger vi upp din idé/lokal med möbler i och all inredning du vill ha med.

Besök www.viscoast.se

Vårt team av arkitekter i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Varberg och Härryda erbjuder omfattande expertis inom arkitektur och design för både privatpersoner och företag. Vi strävar efter att vara din pålitliga rådgivare och samarbetspartner. Tillsammans kan vi skapa inspirerande och välgjord arkitektur som uppfyller dina visioner och behov.

Besök: www.bostadslyftet.nu

Syns man så finns man

Vi hjälper dig och ditt företag att synas
En enhetlig grafisk profil, vilket är en investering som snabbt betalar sig. Företaget får en stark position, skapar förtroende och i sin tur en trygghet hos mottagaren – kunden.

Vi hjälper dig att ta fram den röda tråden i ditt företags marknadsföring. Från logotype till sociala medier.

Besök www.mermont.se

Det mesta av vår verksamhet är ren luft.

IVT Center-Kungsbacka är en verksamhet inom företaget Diggibo AB, som fått sitt namn av att grundaren Bo började gräva efter guld en gång i tiden.

Vi är specialister när det gäller totalentreprenader och service på hela IVT:s produktsortiment, allt från luft-luftvärmepumpar till bergvärmeanläggningar.

Besök www.ivt-kungsbacka.se

Ett byggföretag i Onsala, Kungsbacka
Vi utför alla typer av byggnationer: Nybyggnationer, om- och tillbyggnad, renovering, Restaurering av gamla hus, energihus mm. Vi erbjuder ett miljöanpassat byggande och använder oss av cellulosaisolering och kan då ta bort plastfolien i väggarna, vilket medför en bättre boendemiljö och lägre uppvärmningskostnad.

VI BYGGER DIN PLATS I LIVET

Besök: www.sparrmans.se

WM EL & SOLSKYDD
DIN ELFIRMA I KUNGSBACKA

Vi utför rutinerat både stora och små arbeten. Hjälper våra kunder på ett snabbt och effektivt sätt inom bland annat felsökning, reparation och projektering. Med erfarenhet inom service, entreprenad och industri.

Vi är en auktoriserad elfirma i Kungsbacka. För oss på Watt Meister El är viktigt att arbeta miljövänligt mot en hållbar framtid. Våra tjänster: elinstallationer, totalentreprenader, laddboxar och servicearbeten.

Besök www.wmel.se

Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och med fokus på kunden.

Företaget startades av mig Henrik 2009.
Vår inriktning är det mesta inom lantbruk och försäljning och leverans av ”hösilage” efter kundens önskemål. När det gäller grönvård vänder vi oss till både privatpersoner och företag/föreningar.

Du som hästägare kan nu ringa mig, jag kommer hem till dig och utför jobbet med mina maskiner.

INGA JOBB ÄR FÖR SMÅ ELLER FÖR STORA, VI LÖSER DET MESTA!

Besök www.isbergs.nu

Flexibelt och nytänkande företag som präglas av stort kundfokus och arbetsglädje.

Välkommen till Vitis Städ & Service – ett flexibelt och nytänkande företag som präglas av stort kundfokus och arbetsglädje. Våra medarbetare städar små som stora kontor, byggarbetsplatser och hemma hos privatpersoner, givetvis med schyssta villkor och avtal. Dessutom erbjuder vi trädgårdstjänster och fixar sådant som får kontoret att funka. Alltid med ett leende och precis så som du vill ha det.

Besök www.vitisstad.se

För dig som vill ha underhållning med glädje.

Tobias Herbertzon och jobbar som underhållare, instruktör, skådespelare, konferencier och moderator med mera. Drivit företag sedan 2013.

Jobbar som:
UNDERHÅLLARE
INSTRUKTÖR
KONFERENCIER
BRÖLLOPSFIXARE
SKÅDESPELARE

Besök www.tobiasherbertzon.se