Lär dig bugga på hemmaplan!

Det enda du behöver är; en dator, en partner och lite golvyta. För att få dig på rätt kurs fortsätter vi med de digitala buggkurserna, under ledning av dansläraren – Tobias Herbertzon. Han och hans partner vägleder er, via bildskärmen, i alla roliga bugg-turer. I dessa tider, när många lever i sin egen bubbla, gäller det att vara påhittig. Bugg har många fördelar. Man både lyssnar och rör sig till musik. Och när andan faller på, så kan ni utföra det var som helst i hemmet. Dessutom är det ett härligt sätt att umgås. Varmt välkommen och boka in dig. Ladda vattenflaskan och häng med på bugg!
Kursstart: Onsdagen den 14 april, kl. 19-20. Vi startar med lite gott häng kl 18.45. Plats: Online via Google. Inbjudan och länk kommer när man betalat kursen. Pris endast 450 kr för 6 gånger (dvs ensdast 37,50/person och gång.)
Betalning sker via Swish: 123 06 20 245 Skriv för- och efternamn när ni swishar. När du bokar din plats får du ett bekräftelsemail till din angivna e-post med datum och tid angivet samt digital länk. Har du inte fått en bekräftelse via e-post, var vänlig kontakta Thèrése på 0705-93 75 55.